مقادير تحضير فطيرة السمبوسة
- 0.5 لفة سمبوسه.
- 1 بيض.
- كوب لبن بارد.
- 4 معالق كبيره دقيق.
- جبنه موتزريلا.
- لانشون.
- بواقى جبن رومى على كريمى.
- فيتا.
شاهد ايضا طريقة تحضير تشيز كيك النسكافية
طريقة تحضير فطيرة السمبوسة
- نجيب صينيه وندهنها زيت ونرص نص كمية السمبوسة.
- نخلط الدقيق مع اللبن مع البيض ونظبط الملح.
- ننزل بالخليط السايل على اول رصه للسمبوسه.
- نبدى نحط الحشوه من بواقى الانشون والجبن (الحشوه اختيارى ممكن شاورمه لحمه او فراخ ممكن عصاج لحمه).
- نحط باقي السمبوسه ونغطى الوش بباقي الخليط السايل.
- نرش على الوش الجبنه الموتزريلا وتستوى في فرن كهرباء في 20 دقيقه درجه حراره 200.
- الف هنا.