المكوّنات
- 150 جرام دقيق.
- 150 جرام سكر بني او١٣٠ جرام سكر ابيض.
- معلقتين كبار عسل اسود.
- بيضه.
- معلقه صغيره وربع بيكينج بودر.
- 100 جرام شيكولاته خام.
- 1/4 كوب زيت.
- باكو شيكولاته كبير النوع اللي تفضلوه او ممكن تستخدموا شيكولاته خام.
طريقة التحضير
- نضرب البيضة مع السكر ونضيف الزيت ونضرب جيدا
- نسيح الشيكولاته الخام علي حمام ماء او في الميكروويف لمده دقيقتين
- نضع الشيكولاته علي الخليط السابق وهي ساخنه ونقلب جيدا ثم نضيف البيكنج بودر علي الدقيق ونقلب ثم نضيف الدقيق علي خليط الشيكولاته ونقلب جيدا الي ان تتكون عجينه
- نضع العجينه في كيس بلاستيك او يلف باسترتش وتوضع في التلاجه لمده ١/٢ ساعه
- نقطع الشيكولاته قطع صغيره ونحشي البسكوت ونكورها كور صغيره
- نرص الكور في الصينيه علي ورق زبده ونترك مسافه كبيره بين كل واحده لانها بتريح وبتفرد
- ندخلها في فرن سابق التسخين علي حراره١٦٠ درجه علي الرف العلوي لمده تقريبا ١٠ دقايق وبعد خمس دقايق كده نطلعها من الفرن وندوس عليها خفيف بالمعلقة ونعيدها تاني الفرن عشان تكمل سوا
- وبعد السوا تخرج من الفرن وتترك تبرد وهي علي ورق الزبده عشان نعرف نشيلها وبالهنا