منتدى جنتنا
(نسخة قابلة للطباعة من الموضوع)
https://forum.janatna.com/t7294
أنقر هنا لمشاهدة الموضوع بهيئته الأصلية

طريقة عمل مخلل القرنبيط بالبنجر
Moha 31-05-2021 04:59 صباحا
%25D9%2585%25D8%25AE%25D9%2584%25D9%2584%2B%25D8%25A7%25D9%2584%25D9%2582%25D8%25B1%25D9%2586%25D8%25A8%25D9%258A%25D8%25B7

طريقة عمل مخلل القرنبيط بالبنجر

حنجهز محلول الملح 10% عباره عن 9 كوب مياه عليهم كوب ملح
حنحط القرنبيط فى البرطمان
حنشق فصوص الثوم بالسكينه ونحطها على القرنبيط
حنحط الشطه المفرومه على ش البرطمان
حننزل بالمحلول الملحى على القرنبيط حياخد معاه الشطه ويتوزع فى البرطمان
حمحط شرايح البنجر على وش البرطمان ونحط الغطا البلاستيك عشان نغطس كل المكونات فى المياه
ونقفل البرطمان ونشيله فى مكان رطب غير حار
يتم الفتح على المخلل بعد 15 يوم تقريبا وبالف هنا وشفا

منتدى جنتنا

Powered by PBBoard ©Version 3.0.3