منتدى جنتنا
(نسخة قابلة للطباعة من الموضوع)
https://forum.janatna.com/t7284
أنقر هنا لمشاهدة الموضوع بهيئته الأصلية

طريقة عمل مخلل اللفت
Moha 31-05-2021 04:59 صباحا
3eb04affb5aff52463315b4ae0835ea22f74b0e4

طريقة عمل مخلل اللفت
مكونات مخلل اللفت
لفت
شطه حمراء مفرومه
محلول ملح 10%
ينظف راس اللفت من كل ماهو عالق به وغير مرغوب ويقطع الى اصابع
يعبا فى البرطمان ويوضع عليه الشطه من الاعلى
نحضر محلول الملح 9 اكواب مياه و كوب ملح خشن (10%)
ندوب الملح جيدا
نضع المحلول فى البرطمان فياخذ الشطه ويتوزع فى البرطمان
نضع الغطاء البلاستيك ونغطى البرطمان ونضعه فى مكان رطب غير حار
نبدا نفتح البرطمان بعد 6-7 يوم تقريبا وبالف هنا وشفا

منتدى جنتنا

Powered by PBBoard ©Version 3.0.3