مقادير تحضير كيك رول
- 3 بيضات.
- فانيليا.
- نصف كوب دقيق.
- نصف كوب سكر.
- معلقتين ماء دافئ.
- معلقه نشا.
- معلقتين كاكاو.
للحشو
- كريم شانتي.
- مربي.
- للوجه شيكولاته سايحه ومكسرات
طريقة تحضير كيك رول
في بوله نخفق البيض السكر الفانيليا حتي يتضاعف حجمه.
ننزل ب معلقتين الماء الدقيق الكاكاو النشا.
نقلب بهدوء حتي يمتزج الخليط
ندهن صاج ونضع فيه الخليط ونفرده ويدخل الفرن حتي ينضج.
يخرج من الفرن يبرد وبعدين يقطع ٦ قطع كل قطعة تحشي بالكريم والمربي.
تلف رول وتغطي بال شيكولاته.
تزين حسب الرغبة