منتدى جنتنا
موضوع بعنوان :طريقة تحضير مكرونة نجرسكو بالفراخ
الكاتب :Moha



%25D8%25B7%25D8%25B1%25D9%258A%25D9%2582%25D8%25A9%2B%25D8%25AA%25D8%25AD%25D8%25B6%25D9%258A%25D8%25B1%2B%25D9%2585%25D9%2583%25D8%25B1%25D9%2588%25D9%2586%25D8%25A9%2B%25D9%2586%25D8%25AC%25D8%25B1%25D8%25B3%25D9%2583%25D9%2588
طريقة عمل مكرونة نجرسكو ، هي صينية المكرونة المحضرة مع شرائح الدجاج المتبلة و صلصة البشاميل، تحضر بقالب واحد لوجبة عائلية شهية.

المكونات

  • كيس مكرونة اى نوع
  • 0.5 كيلو صدور دجاج
  • 0.5 ملعقة صغيرة كلا من ملح و فلفل اسود و بابريكا و بهارات مشكلة
  • بصلة متوسطة جوانح
  • بشاميل

طريقة التحضير

  1. نقطع صدور الدجاج قطع متوسطة
  2. نسلق المكرونة و نحضر مقلاة و نضع فيها شوية زيت نضع فيها البصل و الفلفل و التوابل
  3. ثم نضع عليها صدور الدجاج و نشوحهم كلهم مع بعض
  4. نضع صدور الدجاج على المكرونة و نقلبهم مع بعض
  5. نبدأ نحضر البشاميل عبارة عن 4 معالق كبيرة سمنة و 4 معالق كبيرة دقيق و نقلبهم مع بعض على نار متوسطة و نضيف عليهم 2 قطعةجبنة كيرى و ملح و فلفل اسود و نقلب الخليط لحد لما يتقل
  6. نضع المكرونة مع صدور الدجاج فى صنية مستطيلة و عليهم البشاميل و ندخلها تحت شواية الفرن لمدة 10 دقايق
استنونا في كل جديد مع وصفات رمضان ويوميا وصفات جديدة
https://archive.janatna.com/