منتدى جنتنا
موضوع بعنوان :طريقة تحضير مكرونة بالبشاميل باللحمة المفرومة
الكاتب :Moha


%25D9%2585%25D9%2583%25D8%25B1%25D9%2588%25D9%2586%25D8%25A9-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25A8%25D8%25B4%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%258A%25D9%2584
تعد مكرونة بالبشاميل من الأطباق الرئيسية الشهية، والمحببة للجميع، ويمكن تحضيرها بعدة طرق، ونقدم لك طريقة تحضير مكرونة بالبشاميل بالحمة المفرومة بكل سهلة وبطريقة مبتكرة لإعداد مكرونة بالبشاميل.

طريقة تحضير مكرونة بالبشاميل بالحمة المفرومة

المكونات

طريقة التحضير

  1. نسلق المكرونة بس مش سوي كامل ثم تصفي وتترك
  2. في حلة نضع السمن ثم الدقيق ونقلب شوية ثم نضع اللبن بارد والشوربة ونستمر بالتقليب حتي نحصل على قوام زي الكيك 
  3. نضيف ملح وفلفل وبهارات ورشة جوزة الطيب وممكن اضافة جبن كريمي او نستو
  4. نضع السمن وشوية زيت
  5. ثم نضع البصل حتي يصفر لونه
  6. ثم نضع اللحمة ونتبلها كويس ملح وفلفل وبهارات لحمة ورشة جوزة الطيب ورشة سكر
  7. في صينية نضع شوية زيت ورشة بقسماط
  8. ثم نضع شوية بشاميل ومكرونة ثم اللحمة المعصجة
  9. ثم المكرونة ثم البشاميل نغطي بيها المكرونة كويس ونضرب بيضة بشوية لبن ورشة فلفل ونضعها علي الوجه ثم تدخل فرن سخن اوي
  10. بالف هنا
%25D9%2585%25D9%2583%25D8%25B1%25D9%2588%25D9%2586%25D8%25A9-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25A8%25D8%25B4%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%258A%25D9%25841
https://archive.janatna.com/